In Eenvoud ligt de Grootste Kracht

 

Workshop Today’s Menu Eat, think & REFLECT

Op het menu van Kracht van Eenvoud een korte workshop koken met een knipoog naar je gedachten.

Onder het genot van je eigen gemaakte lichte maaltijd nodig ik je uit aan mijn keukentafel voor een gesprek. Samen met een paar vriendinnen, collega’s, familie of onbekenden maken we een kleine wandeling langs de mooie dingen des levens. Wat betekent gelukkig zijn voor jou? Hoe hoog leg jij de lat? Of Hoe groot is jouw lef om los te laten? zijn een paar thema's die het afgelopen jaar de revue hebben gepasseerd. Wat houd je bezig, waar droom je van, waar wil je jouw tafelgenoten mee naar toe nemen? Reflecteer en neem een kijkje in de keuken van een ander. Daag je gedachte uit en voel wat het met je doet.

Benieuwd naar deze workshop, schrijf je dan in op één van onderstaande data. Stuur een email naar  laureen@krachtvaneenvoud.coach of vul het formulier op Contact in. Bellen kan ook  via 06 220 40 191.

14 maart 2018 - Zet jezelf eens op het prioriteitenlijstje
Hoe is jouw balans tussen aandacht voor je sociale contacten en jezelf? Het is net zo nodig als beweging, een goede nachtrust en gezond eten. Het maakt je een beter mens. Maak eens simpelweg een afspraak met jezelf. Immers ben jezelf degene die jouw agenda beheert. Al zijn het maar die kleine simpele momenten op een dag. Kom in beweging, lees een boek, maar een wandeling, ervaar een mindful moment, denk eens na over je doelen en droom! Realiseer dat je tijd maken voor jezelf je een (nog) leuker mens maakt. Meer in balans, gelukkiger, positiever en uiteindelijk heb je de mensen om je heen meer te bieden. Een mooie investering in jezelf. Deel die ervaringen en reflecteer met anderen bij mij aan de keukentafel. 

18 april 2018 - Ontdek de kracht van kwetsbaarheid
Hoe kwetsbaar stel jij je op wanneer iemand wat persoonlijks tegen je zegt? Hoe vat jij dat op? Wat betekent voor jou het verschil tussen kwetsbaar zijn, gekwetst worden en je kwetsbaar opstellen? Of je gekwetst wordt, hangt niet alleen af van wat de ander zegt of doet, maar ook van je eigen gevoelens. Hoe ga je daar voor jou op een goede manier mee om? Het helpt als je het dichtbij jezelf houdt. Vindt de juiste manier op het juiste moment om er iets van te zeggen. Reflecteer en deel dit met de andere tafelgasten aan mijn keukentafel.

3 oktober 2018 - Loslaten is l(i)ef hebben
Iets of iemand moeten loslaten, die momenten hebben we allemaal wel. Afscheid nemen van die leuke baan, het loslaten van een periode, het uit huis gaan van je kind of de drukte op je werk zijn maar een paar voorbeelden. Genoeg momenten waarbij je weet dat loslaten voor jezelf het beste is, maar hoe pak jij dat aan? Schrijf je het van je af of lig je er nachten wakker van? Wacht je op het moment dat het over waait of bereid jij je juist voor op wat komen gaat? Loslaten is behalve lef hebben ook lief hebben. Deel jouw loslaatmoment met andere deelnemers en kom bij mij aan de keukentafel. Benieuwd naar mijn loslaatmoment? Lees dan mijn blog  Loslaten .... weer zo'n moment

Prijs 35 euro per persoon per workshop, all in.

Tijd van 18.00 tot 21.00 uur

Minimaal 3, maximaal 5 deelnemers per workshop.

Aanmelden in een besloten groepje met familie, vrienden of collegae of willen jullie graag op een andere datum komen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een datum in.

Ik hoop je graag te ontmoeten!

Lieve groetjes,
Laureen Paling

 

 

 

.